12 Mayıs 2012

yorumsuza yorum

Önceleri yalnızca annemi kaybettiğim için, bir daha anne diyemeyeceğimi hatırlattığı için sevmediğimi  sanıyordum anneler gününü..sonraları fark ettim ki, anne olmadığımın yüzüme vurulmasından da hiç hoşlanmıyormuşum ben..

“Bir maniniz yoksa en güzel hediyeler annenizi ziyaret edecek…”
“Ayfer anneler gününe özel indirimi kaçırma”
“Bilmem kimin aranjmanla​rıyla annenize koca bir buket mutluluk verin”
“İnternet Şubesinden Anneler Günü sürprizi”

Konuyu uzatırsam sevimsizlik ve samimiyetsizlik taşıyan (ve de ağır koyun-kasap kokusu taşıyan) bu reklam mesajlarını ne kadar iğrenç bulduğumu bile yazabilirim..Ama yazmayacağım. Evlatlarından duyacakları bir tatlı sesle, öpücüğe kucak açacak annelerin sevinçlerine haksızlık etmiş olmamak için fazla ağlak bir yazı yazmayacağım. Öyleyse hoşlansam da hoşlanmasam da..kıyamam onlara…

Kutlu olsun annelerin “her günü”.

**
Bir otomobilde, radyodan dinlediğim Neuchatel Xamax maçından sonra doğru düzgün tam bir maçını en fazla dört-beş defa izlediğim ve ama ilgili pek özel haber kaynaklarım! yoluyla takip ettiğim Galatasaray için gösterdiğim coşkuda bir sakınca görmezseniz sevinirim. Dünümü berbat eden sıkıntımın üzerine serin sular serptiler..Özellikle rakip taraftarların düğün gecesi benzetmelerinin üzerine Galatasaray'a, hiç adetim olmasa da…Türkçesi..uysa da uymasa da buradan teşekkür ediyorum….Aklın, delilikle dengelenmesi gerektiğini söylemiş bilgeye selamlarımı göndererek.



Yorumsuz:))) demiştim ama, hem resmin altını doldurmak hem de içimi boşaltmak istedim...Bir de kimseyi rahatsız etmemek adına resmin boyutunu küçültüverdim. Abartmamak gerek bazı şeyleri.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

#SampiyonGalatasaray !! :)))

ayferbilici dedi ki...

Hak ettik bunu..Şampiyon cimbom:)))

gülsen VAROL dedi ki...

hâlâ şampiyonluğun sarhoşluğu içinde misin bilemem... ama ben çok çok MERAK içindeyim bilesin..
SENİ !!
Sebebinin keyiften kaynaklanmasını dilediğim bu suskunluğunun, kabul edersen senin için de bir mami endişesi ile bitmesini beklemekteyim..

ayferbilici dedi ki...

Sarhoşluğum anlıktı..ama sevincim bâki:) Keyfim yerinde yani.
Ve ben bu düşünceli ve nazik yorumunuz için cidden teşekkür ediyorum.

Evet burayı biraz ihmal ediyorum sanırım. Bunun için yorumunuza cevabımda da geciktim..